## Maintenance: Pumps and Valves Wednesday, October 23, 2024 Kennedy Industries - Wixom AGENDA

Course #2798 Approved for 0.7 DW Technical

TIME	LENGTH	PROGRAM
8:00 AM - 8:15 AM	15 mins	Check-In and Pre-test
8:15 AM - 9:00 AM	45 mins	Types of pumps
9:00 AM - 10:15 AM	75 mins	Pump installation
10:15 AM - 10:30 AM		BREAK
10:30 PM - 12:00 PM	90 mins	Start up and commissioning
12:00 PM - 12:30 PM		LUNCH (provided)
12:30 PM - 1:30 PM	60 mins	Pipe systems, system curves and pump curves
2:00 PM - 2:15 PM		BREAK
2:15 PM - 3:15 PM	60 mins	Installation, operation, and maintenance of valves
3:15 PM - 4:15 PM	60 mins	Troubleshooting Lab
4:15 PM - 4:30 PM	15 mins	Post-test
4:30 PM		ADJOURN